Lekeberg i blogg- och radioformat

Lekeberg i blogg- och radioformat

Här i Lekeberg sjuder det av aktivitet i olika former. Vissa kallar oss för Närkes Gnosjö (!!) då idéerna är många och drivkraften stor. Ett exempel på detta är kulturlivet som blomstrar, mycket tack vare ett rikt föreningsliv. Då kan en plats som Lekeberg förpackas i ett blogg- och radioformat!

Hur är det att bo och verka eller göra ett besök i Lekeberg? Att vara engagerad i någon eller kanske flera av våra föreningar och att ha förmånen att njuta av sång, dans, revy, föreläsningar mm. året runt? På det ger Gunilla Pihlblad sin syn i Revybloggen. Gunilla är sedan länge en drivande kraft i Lekebergs Revysällskap, en förening som ideellt driver kultur- och nöjeslokalen Sparbanksbörsen i Fjugesta.
Revybloggen hittar du här.

Men Lekebergs Revysällskap har många strängar på sin lyra. Föreningen är även engagerad och huvudman för den lokala radiostationen, Radio Lekeberg. Här sänds en skön mix av lokala inslag kryddat med inspel från omvärlden helt enkelt! Musik, intervjuer och lokala röster kan höras men med Lekeberg som ett nav.
Frekvensen är 100,7 och sändningstiden tisdagar kl. 17. För programinformation besök stationens Facebooksida som heter Radio Lekeberg - 100,7.